Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle i sha – “Vivid Colors”

Niet alleen de doe-het-zelfzaken draaien momenteel op volle toeren, ook de doe-het-zelfartiesten maken van deze tijden gebruik om aan hun muziek te werken. Zo ook de Belgische i sha, die reeds covers plaatste op YouTube en te zien was in de “Jawbreaker” clip van Ruby Grace. Nu introduceert ze zich volledig door haar eerste eigen release, die ze zelf uitbrengt op aanraden van haar vriendin. Een goede keuze als je het ons vraagt.

“Vivid Colors” is een subtiel en dromerig liedje, waarvoor i sha zo goed als enkel haar stem en gitaar inzet. Meer heeft ze ook niet nodig, want de basis van het nummer is zo goed dat extra instrumenten of effecten afbreuk zouden doen aan het ruwe kantje van de track. In “Vivid Colors” klinkt i sha met momenten zelfs als King Princess, waardoor we sterk vermoeden dat fans van de New Yorkse zangeres ook i sha op handen zullen dragen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1205 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.