Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Milo Meskens – “When I Feel This Way”

© CPU – Katrin Peeters

De carrière van Milo Meskens begon in 2012, toen werd hij met zijn punkband Londen Bullet geselecteerd voor Humo’s Rock Rally. Hij nam nog enkele keren deel aan deze wedstrijd met andere projecten, maar in 2015 waagde hij een serieuze stap door zich solo in te schrijven voor De Nieuwe Lichting. Hier werd hij uitverkoren tot finalist en toen begon het echt allemaal voor hem. Hij bracht kort hierna zijn debuutnummer “Here With Me” uit dat meteen in de Ultratop verscheen en twee jaar later kwam zijn langverwachte debuutalbum Contrast eindelijk uit. Eind 2018 scoorde hij samen met Regi nog een grote hit “Ordinary” waarna het even stil bleef rond de jonge Belg.

Gelukkig kunnen we Milo tegenwoordig terug vinden op Instagram waar hij af en toe eens livestreamt voor zijn fans. Toen hij een maand geleden tijdens zo’n stream de vraag kreeg of hij tips en tricks wou geven over songwriting, schreef hij samen met zijn kijkers op enkele minuten een nummer. Hij kreeg er veel goede reacties op, dus besloot hij het wat bij te werken en uit te brengen. Het nummer “When I Feel This Way” gaat zo over de huidhonger die hij, samen met vele anderen, voelt tijdens deze coronacrisis. Onder begeleiding van een zachte piano op de achtergrond, weet Meskens ons vast te klemmen aan zijn prachtige stem. Het emotionele nummer weet ons erg persoonlijk te raken omdat het perfect omschrijft welk gevoel ons deze dagen overheerst. Net doordat Milo zijn gitaar achter zich laat, krijgt het nummer een bepaalde kracht die ons naar de keel grijpt. Het is een rustig nummer met een wondermooie verwoording van onze gemoedstoestand. Dankjewel Milo Meskens (en zijn fans).

Normaal kunnen we dit jaar nog een nieuw album van Milo Meskens verwachten.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 mei 2020

About Author

Robbe Van Hool


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief