Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fattima Mahdi – “Mama”

Fattima Mahdi houdt van rolschaatsen en dat doet ze op professioneel niveau. Daarnaast is ze ook schrijfster, freestyler en rapster. De zangeres is half Nigeriaans en half Somalisch en die Afrikaanse achtergrond vinden we ook terug in de muziek die de Britse maakt. Fattima Mahdi is bezig aan een groter project dat de naam HOME heeft gekregen, waarvan we vandaag een voorproefje te horen krijgen. Op dat werk zullen er enkele andere opkomende artiesten te horen zijn zoals FaceSoul en Rasta Bama.

“Mama” gaat niet alleen letterlijk over mama Mahdi, die omschreven wordt als het licht binnenin Fattima, maar ook over de roots van de artieste. Het nummer is niet alleen een eerbetoon aan Afrika, maar Fattima Mahdi biecht ook op dat ze in haar jeugd te weinig ’thuis’ is geweest doordat ze in Londen geboren werd. De beats die de tekst ondersteunen, stralen zonlicht en warmte uit en verplichten de luisteraar om te bewegen op de muziek. “Mama” heeft niet alleen een schone tekst, maar ook muzikaal zit deze track ook goed in elkaar.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ella Eyre - "Mama" (feat. Banx & Ranx en Kiana Ledé)

Weinig artiesten hebben zoveel samenwerkingen achter hun naam staan als Ella Eyre. De Britse zangeres heeft haar doorbraak grotendeels te danken aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.