Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Leyma – “sterling’s finest”

De Londense muziekscene leeft van zijn undergroundartiesten, die zichzelf telkens weer opnieuw in de schijnwerper weten te krijgen omwille van hun onvergelijkbare sound. Vandaag laten we je kennismaken met Leyma: een zanger, rapper en producer die vanuit zijn slaapkamer de wereld hoopt te bereiken met zijn muziek. Zijn eerste ep L O N G D A Y S kreeg onder andere NME al razend enthousiast en ook wij vinden interesse in zijn dromerige mix van indie, r&b en hiphop.

Eigenlijk zou Leyma begin dit jaar al een nummer lossen, maar uiteindelijk voelde iets niet juist waardoor hij wachtte tot nu. “sterling’s finest” is zo zijn eerste release dit jaar en hoort wat ons betreft alvast tot zijn beste singles. De lo-fi hiphop heeft een onmiskenbaar interessante vibe, maar door een onverwacht onheilspellende gitaarriff in het midden van het nummer verandert de sfeer en gaat het uiteindelijk over in een nog dromeriger gevoel. Een wondermooi stukje muzikale poëzie.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.