Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single L.A. Salami – “Things Ain’t Changed”

Lookman Adekunle Salami of gewoonweg L.A. Salami voor de vrienden is een singer-songwriter die niet uit Los Angeles komt, maar wel uit Londen. De zanger bracht reeds twee langspelers uit waarvan we zijn meest recente album The City of Bootmakers bestempelde als verplichte lectuur, meer zelfs we benoemden hem tot underground reïncarnatie van Bob Dylan die wij zouden koesteren. Sinds dat meesterwerk volgden er reeds twee ep’s waarvan eentje eerder dit jaar, maar dat is geen reden voor L.A. Salami om het nu wat rustiger aan te doen.

“Things Ain’t Changed” heeft opnieuw wat weg van folk en countrymuziek, maar in tegenstelling tot ouder werk klinkt dit gepolijster en voller. Het nummer bestaat uit heel wat laagjes en de occasionele piano is een leuke toevoeging, toch hebben we het gevoel dat L.A. Salami misschien wat te veel in dit nummer probeert te steken. Het lied komt wat druk over en zo is de charme uit de beginjaren van de artiest wat verloren gegaan. Misschien iets meer denken over zijn nummers in het vervolg.


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief