Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alfie Templeman feat. Coach Party – “My Best Friend”

Alfie Templeman is nog geen 18 jaar en toch brengt hij al een tijdje muziek uit, sinds 2018 heeft hij zelfs al drie ep’s achter de kiezen! Met zijn nieuwe single “My Best Friend” laat hij de discovibes van zijn vorige single, “Happiness in Liquid Form”, achter om zich helemaal op een popsound te kunnen gooien. Ditmaal van de partij is mede-jong geweld Coach Party, die zelf nog recent met hun eigen single op de proppen kwamen. Op zijn vierde ep is het wel nog even wachten, die komt pas uit op 15 juli.

Alfie laat er geen gras over groeien en een bouncy beat komt al vanaf de eerste seconden opzetten. Zijn lichtjes gedempte stem geeft het een wat mysterieus kantje, dat zelfs iets weg heeft van wat je op een Billie Eilish-liedje zou horen. De dames van Coach Party houden zich eerder wat op de achtergrond, maar geven het nummer daarmee een vol karakter, zeker met die speelse bas die door het hele liedje loopt. Het is redelijk kort, een minuut of twee, maar de onbezonnenheid en de catchiness van deze single tonen dat Alfie echt niet kan wachten om aan die zomermaanden te beginnen. “My Best Friend” zou wel zomaar eens een hit kunnen zijn, stillaan een vanzelfsprekendheid voor de jongeman. Spijtig voor hem dat hij er niet op zal kunnen toosten.

InstagramFacebookTwitter

177 posts

About author
guess this must be the place
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Becky Hill @ Trix: Arsenaal aan hitjes

Becky Hill is een van de meest gestreamde artiesten die je vandaag kan vinden. Op talloze hits met honderden miljoenen streams kan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aarde Aan Daan - "Verrassing"

Wie denkt dat enkel oubollige liedjes in het Nederlands geschreven worden is eraan voor de moeite. Dat bewijst Aarde Aan Daan die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alfie Templeman - "Radiosoul"

De Britse Alfie Templeman kondigde even geleden op Instagram al aan dat er heel wat nieuwe muziek zat aan te komen, en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.