Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Whethan feat. bülow – “So Good”

De een is geboren in Chicago, maar leeft ondertussen in Los Angeles en de andere is half Duits en half Canadees en woonde al in Duitsland, de VS, Engeland en zelfs Nederland. Whethan en bülow hebben beiden al veel van de wereld gezien, maar werkten ook beiden al met enkele indrukwekkende namen. Zangeres bülow was samen met Ty Dolla $ign al te horen op “Do You Mean” van The Chainsmokers en Whethan werkte al samen met onder meer Oh Wonder en Dua Lipa. De producer stond niet alleen in het voorprogramma van The Chainsmokers, maar schitterde ook al op festivals als Lollapaloolza en Coachella. De optredens van de zangeres zijn voorlopig eerder op kleine schaal, maar als voorprogramma van Conan Gray mag ze ook niet klagen.

Soms rammelen samenwerkingen langs alle kanten doordat ze geforceerd klinkt, maar “So Good” klinkt vlot. De zware elektronica en een dromerige stem gaan goed samen tijdens de refreinen, maar toch is ons favoriete deel het begin, waar bülow met een elektrische gitaar te horen is. De tekst wordt naarmate het nummer vordert steeds repetitiever wat als jammer beschouwd kan worden. Toch is ‘We’re so good together’ een uitspraak die in ieder geval niet onjuist is.

Whethan: Facebook / Instagram

bülow: Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

26 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief