Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sheppard – “Come Back”

Bij het horen van Geronimo denk je ofwel aan Stilton ofwel aan Sheppard. Beren houden niet van muizen, maar wel van dansen en dat gaat goed op de wereldhit die Sheppard in 2015 scoorde. Het lied was de eerste single van hun debuutalbum Bombs Away en sindsdien kregen we nog een ep en langspeler voorgeschoteld. Het succes van de zomerhit werd niet meer geëvenaard, maar de Australische band wist met “Die Young” en “On My Way” opnieuw twee kleine hits te scoren vorig jaar. “Die Young” zal, samen met vier andere singles die we sinds vorig jaar te horen kregen, deel uitmaken van het derde album van Sheppard. Vandaag komt daar een vijfde single bij en die heet “Come Back”.

Een echte comeback is het niet aangezien de band al drie singles uitbracht dit jaar, maar een catchy smeekbede aan een meisje om terug te komen is het wel. De tekst is wat repetitief, maar dat is niet hetgeen dat ons het meest stoort aan dit nummer. “Come Back” lijk energie te missen. De familie Sheppard hoeft niet opnieuw luid te staan roepen, maar de band klinkt bijna verveeld op het nummer. Het einde van het nummer wordt wat spannender doordat er aardig door elkaar wordt gezongen, maar toch blijft het wat braaf.

Facebook / Instagram / Website

Volg ons op Spotify voor meer muziek.

24 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief