Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sheppard – “Symphony”

‘Onbekend’ is iets dat je niet kan zeggen over Sheppard. De Australische band wist zich namelijk al een aantal keer te plaatsen in de wereldwijde hitlijsten. Zanger George Sheppard en zijn zussen Amy en Emma staan reeds elf jaar samen op het podium. De band wordt verder aangevuld door gitarist Jason Bovino en drummer Dean Gordon. Na twee albums kunnen we nu genieten van hun nieuwste single “Symphony”.

En genieten, dat is het zeker. De indiepopband weet als geen ander hoe je een groovy track moet dopen tot een echte meezinger. Met “Symphony” heeft Sheppard misschien wel dé zomerplaat van 2020 te pakken, wat verre van betreurenswaardig is. De tekst is typerend voor een liefdeslied. Zelf beschrijven ze het nummer als mogelijks ‘de meest versterkende en eerlijke liefdesverklaring die ze ooit hebben geschreven.’ Wij gaan maar al te graag akkoord met die omschrijving. Sheppard voorziet ons van een swingende aftrap naar een warme, zwoele zomer.

Bij het horen van een Sheppard nummer wordt er spontaan een glimlach op je gezicht getoverd. Hoog tijd om een nieuw album te lanceren, denken we dan, maar daarvoor geeft de formatie voorlopig nog geen groen licht. Wat we wel weten, is dat ze bij de start van 2020 beloofden om elke maand een nieuw nummer uit te brengen. Voorlopig zijn ze hun afspraak keurig nagekomen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 juni 2020

About Author

Kiara De Vos


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief