Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single FLORE – “Poisson”

FLORE is een Belgische artieste die in Londen woont en daar een synthpopcarrière najaagt. Sinds vorig jaar releasete ze al verschillende singles, dus wie weet zit er binnenkort ook wel meer in. Met “Poisson” krijgen we alvast een nieuwe single te horen, die niet baanbrekend zal zijn, maar wel direct blijft hangen.

“Poisson” is een plezierig staaltje Franstalige elektropop dat gesierd wordt door een vrij constante beat en FLORE’s nonchalant aangebrachte stemgeluid. In het refrein krijgt haar gezang zelfs een slepende toon, die een leuk contrast vormt met de beat van het nummer. Het zit allemaal doordacht in elkaar en de melodieën vinden op hun dooie gemak een plaatsje in je geheugen. Leuk, maar om zich echt te kunnen onderscheiden van de middenmoot, zal FLORE toch nog wat opvallendere toeren moeten uithalen. We zijn benieuwd wat er nog allemaal volgt voor deze Belgische in Londen.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 december 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief