Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Grennan – “Oh Please”

Bijna was Tom Grennan profvoetballer geworden, maar zijn lot lag uiteindelijk toch in de muziek. Nadat hij door zijn toenmalige club ontslagen werd, trok Tom Grennan naar pubs en startte hij met een aantal vrienden een band. De stem van Tom Grennan maakte zodanig veel indruk dat grote labels hem al snel onder contract wilden nemen, maar uiteindelijk trok Sony aan het langste einde. Zijn debuutplaat Lighting Matches bracht Tom Grennan in 2018 uit en hij bereikte er een knappe vijfde plaats in de Britse albumlijsten mee. De prestatiedruk voor zijn nieuwe plaat ligt hoog en dat hij zich daarom ook meer commercieel opstelt, liet hij al horen op “This is the Place“.

Voor zijn nieuwe album ging Tom Grennan op zoek naar een nieuwe sound. De vorige keer waren we iets minder overtuigd, maar deze keer kan hij ons met “Oh Please” wel overtuigen. Het nummer is opgebouwd rond een catchy refrein met een leuke draai, die ook na een paar luisterbeurten niet weet te vervelen. De keuze om meer met een hiphop-georiënteerde instrumental te werken, zal voor sommige fans wat wennen zijn, maar gelukkig brengen de violen toch nog een warmte in het nummer. De ruige stem van Tom Grennan komt deze keer ook iets beter tot zijn recht. Eigenlijk heeft “Oh Please” alle ingrediënten in zich om het tot festivalanthem te schoppen, maar helaas wel eentje dat we pas volgend jaar luidop kunnen meebrullen!

Facebook

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

1319 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Grennan - "This is the Place"

Als artiest evolueer je graag verder en zoek je steeds naar nieuwe manieren om je artistieke visie te kunnen uiten. Deze Britse…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophie and The Giants - "Space Girl"

Rosse lokken, een sterke stem en een dynamische podiumprésence. Neen, we hebben het niet over Florence Welch van Florence & The Machine,…
InterviewsUitgelicht

Interview Tom Grennan: "Zelfreflectie is enorm belangrijk, want mensen willen je zien groeien."

In 2017 was Tom Grennan nog een groentje en maakte hij kans om BBC’s Sound Of 2017 te worden. Gewonnen heeft hij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.