Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tom Grennan – “This is the Place”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Als artiest evolueer je graag verder en zoek je steeds naar nieuwe manieren om je artistieke visie te kunnen uiten. Deze Britse zanger kan er alles over vertellen, want nadat in 2018 zijn debuutalbum Lighting Matches uitkwam, wilde Grennan herbronnen en een nieuwe kant uitgaan. Nu we na een lange tijd nog eens een nieuwe single krijgen, kunnen we zien of hij al dan niet in dat opzet geslaagd is.

We zouden liegen als we “This is the Place” als een complete vernieuwing zouden beschrijven, want ook deze keer staat een ritmische opbouw centraal. Het ruige heeft Grennan echter achterwege gelaten en zo is “This is the Place” een nummer dat duidelijk gemaakt werd om op de radio te komen. Het voelt iets te pop-georiënteerd aan in vergelijking met zijn vorig werk en doet ons al bijna vergeten over wat voor goede stem de Brit eigenlijk beschikt. We zijn benieuwd hoe dit uiteindelijk zal uitdraaien.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

20 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief