banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pottery – “Hot Like Jungle”

Met hun derde single “Hot Like Jungle” komt het Montrealse vijftal Pottery wederom een stapje dichterbij hun langspeelplaat Welcome To Bobby’s Motel, waar we ook al “Texas Drums, PT. I & II” en “Take Your Time” mogen verwachten. Pottery, met alle muziek, alle sigarettenrook en al het gedans refereert ook naar zichzelf als Bobby. Zo vormt Bobby’s Motel een metafoor voor elke plek waar de band ons komt verblijden met hun muziek. De band ‘pikkedieft’ langs alle kanten maar vooral uit het verleden, waardoor hun eclectisch spel moeilijk valt te vergelijken met andere bands.

Wanneer we verrast in de lucht mochten springen bij het recente singletje “Take Your Time”, lijkt “Hot Like Jungle” meer dan op iets anders op een B-side van een of ander Lloyd Cole and the Commotions album. De eerder psychedelische indiepop geeft ons wel een gepast zomers gevoel. Het valt dan ook aan te raden om op te leggen tijdens een roadtrip of wanneer je in je luie tuinstoel vertoeft, maar kent geen elementen die het nummer vooruitschuiven naast alle andere gelijkaardige jams.

Op 26 september speelt de band in Botanique.

71 posts

About author
Streep™
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single O S K I - "Wait For You"

Rijzende ster O S K I waande zich nog maar heel recent in de echte wereld van muziek. Na enkele singles onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.