Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ayelle – “Overtime”

Ons zwak voor Scandinavische pop is nog steeds groot, want de Noord-Europese landen blijven het muzikaal ontzettend goed doen. De Zweeds-Iraanse zangeres Ayelle is daar wederom een goed voorbeeld van, want na een klein uitstapje naar London vertoeft ze momenteel in New York om te werken aan nieuwe muziek. Stilzitten doet ze allesbehalve graag, want naast bijna maandelijks een single uitbrengen, is ze ook vaak te horen op singles van andere artiesten zoals Warhola en Rationale.

Ook dit jaar houdt Ayelle zich aan haar vaste patroon en bracht ze tot nu toe elke maand al een nieuwe single uit. “Overtime” is dus al haar vierde worp en wellicht ook haar beste nummer dat ze dit jaar al loste. De dromerigere r&b-elementen wisselen zich af met iets intensere, basgedreven beats die eveneens sterk weten over te komen waardoor er dus een mooi evenwicht qua sound is. Ayelle weet waarmee ze bezig is en dat merk je!

Op 15 mei brengt Ayelle haar nieuwe mixtape NOMAD uit.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single U.S. Girls - "Overtime"

Nog geen twee jaar geleden verscheen In a Poem Unlimited, het gevierde album van U.S. Girls waarmee ze meer dan ooit opgemerkt werd….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rationale - "Hurts the Most" (feat. Ayelle)

Rationale is helemaal terug van weggeweest. De man kampte met hopen onzekerheid, maar dat probleem heeft hij naar eigen zeggen van zich…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.