Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rationale – “Hurts the Most” (feat. Ayelle)

Rationale is helemaal terug van weggeweest. De man kampte met hopen onzekerheid, maar dat probleem heeft hij naar eigen zeggen van zich afgeschud nadat alles op z’n plooi leek te vallen. Iets wat daar waarschijnlijk voor iets tussen zit, is Bastille. Het is geen geheim dat de jongens goeie vrienden zijn en af en toe eens een nummertje met hem opnemen. Wij zijn in elk geval blij dat het goed gaat met Rationale en dat konden we al horen op zijn vorige single “Say What’s On Your Mind“. Vandaag keert de jonge Brit terug met een nieuwe single, waarop hij samenwerkt met Ayelle, die het eerder al eens met onze eigen Warhola deed op “Drive“.

Ook op zijn nieuwste single “Hurts the Most” staan de zomerse vibes centraal. De beat en de dromerige synths katapulteren ons terug naar de zomer, terwijl de stemmen van Rationale en Ayelle elkaar mooi aanvullen. Opvallend is dat we toch net iets meer de stem van laatstgenoemde lijken te horen, maar dat is voor ons geen probleem. In de refreinen wisselen ze de strofes mooi met elkaar af, wat ook van dit nummer een potentiële hit maakt. Rationale heeft zich de laatste tijd duidelijk heruitgevonden en breit met deze single doodleuk verder aan het uitstekende elan waarop hij zich bevindt.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1301 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ayelle - "Overtime"

Ons zwak voor Scandinavische pop is nog steeds groot, want de Noord-Europese landen blijven het muzikaal ontzettend goed doen. De Zweeds-Iraanse zangeres…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rationale - "Say What's On Your Mind"

Wie Rationale niet kent van zijn eigen muziek, kent hem wel via zijn boezemvrienden van Bastille. De jonge Brit mocht al mee…
AlbumsRecensies

Rationale - Rationale (★★★½): bovenaards dramatisch debuut

Een stem kan soms meer dan genoeg zijn om luisteraars in te pakken met je muziek, dat bewijst Rationale met zijn titelloze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.