Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ELI – “Ghosts”

Wie aan Duitsland en muziek denkt, heeft wellicht al snel schlager voor ogen, maar de Duitse muziekwereld is duidelijk meer dan dat. De 21-jarige ELI is zowat dé nieuwe popster uit Duitsland en scoorde met “Change Your Mind” al een grote hit, die goed was voor meer dan vijftig miljoen streams. Het gaat dus goed met de jonge Keulenaar, die momenteel aan zijn debuut-project werkt en dus duidelijk nog heel wat zal laten zien in de komende maanden.

De nieuwste single van het opkomend talent heet “Ghosts” en is bijzonder catchy geworden. De single heeft iets weg van “Circles” van Post Malone, maar komt nog niet iets meer pop-georiënteerd uit de hoek. De catchy hook en de leuke melodie blijven al snel in je hoofd hangen en zo zijn we er ook van overtuigd dat het niet meer al te lang kan duren voor ELI weet door te breken. Een zeer fijne nieuwe single dus, die we met plezier aan onze playlist toevoegen.

Op zondag 12 april speelt ELI om 12u een Winterslaapsessie op onze Facebook-pagina. Wees erbij, want ELI staat op het randje van zijn grote doorbraak!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Bert Dockx Band - Ghosts (★★★★): Beklijvende geruststelling

Over de muzikale bijdrages van Bert Dockx kan je intussen een mooi spinnenweb leggen. De Belgische muzikant, schrijver en auteur heeft aandelen…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Drown Me Out – “Ghosts”

In 2019 besloten vier beste vrienden de band Drown Me Out te starten. Een kleine twee jaar later volgde al hun eerste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ELI - "Gone"

Wie aan Duitse popmuziek denkt, krijgt wellicht snel de beelden van een schlagerfestival voor ogen, maar Duitsland heeft wel degelijk popartiesten die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.