Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone – “Circles”

©CPU – Ymke Dirikx

Post Malone is een van de grootste en populairste artiesten van het moment op deze aardbol. De Amerikaan scoort hits aan de lopende band en zijn vorige album beerbongs & bentley’s sierde weken de eerste plek in de albumlijsten. Twee weken geleden was Post Malone een van de headliners op Pukkelpop en kon hij rekenen op een volgelopen weide. Volgende maand beloofd nog eens een extra drukke te worden voor Austin Richard Post, want naast de start van zijn VS tour brengt hij op 6 september zijn derde plaat Hollywood’s Bleeding uit. De verwachtingen zijn alvast groot en velen zijn benieuwd of hij het niveau van zijn vorige twee albums zal weten te evenaren. Vandaag krijgen we in ieder geval een derde voorsmaakje te horen met “Circles”, al hebben we wel even nodig voor we enthousiast worden van het nummer.

Voor “Circles” grijpt Post Malone opnieuw terug naar een akoestische gitaar, maar een nieuwe “Stay” is “Circles” niet geworden. Opvallend is ook dat Post Malone op “Circles” werkt met echte instrumenten en de trapbeats even laat voor wat ze zijn. Wel spijtig dat er een dikke laag autotune over zijn ruige stem werd gefilterd, aangezien we van mening zijn dat het nummer zonder artificiële hulp nog puurder en eerlijker had geklonken. Voor de rest ontbreekt het nummer wat aan slagkracht en heeft het een aantal luisterbeurten nodig om te blijven plakken. We waarderen het desondanks dat Post Malone steeds opnieuw weer nieuwe zaken probeert in zijn muziek, zoals nu dus op “Circles”, en zich niet meteen opstelt als een cliché hiphopartiest!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1421 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone - "Motley Crew"

Post Malone viert vandaag zijn comeback! De Amerikaan is een van de populairste en meest succesvolle soloartiesten die er momenteel op deze…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Felicia - "Circles"

Dat België veel jonge en talentvolle artiesten achter de hand heeft, tonen we op Dansende Beren maar al te graag. Ook Felicia…
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.