Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jelle – “Intro”

Zwangere Guy, Brihang en Safi doen het al jaar en dag in het Nederlands, maar binnenkort fonkelt een nieuwe ster aan het Vlaamstalig hiphopfirmament. Met de banale naam ‘Jelle’ bouwt deze Leuvense rapper stevig aan zijn carrière en hij heeft na debuutsingle “Geniaal” een hele ep voor ons klaarstaan. Als voorsmaakje daarvan dropt vandaag “Intro”.

Op iets meer dan twee minuten weet Jelle als eerste officiële act van het nieuwe label Noncha Records indruk te maken met zijn vlotte flow en oprechte lyrics. De twintigjarige kerel blaakt van gezond zelfvertrouwen wat resulteert in een flex om ‘u’ tegen te zeggen. Woordspelingen als ‘het is koud / draag een jack, son, geen thriller / of een Billy Jean‘ en ‘pussies hebben negen levens / Jelle heeft er fucking tien‘ plaatsen Jelle meteen op een sokkel. De overbodige autotune, het enige minpuntje, wordt vergeven omwille van de simpele maar ijzersterke productie van Wakko. Zo is “Intro” zonder twijfel een banger die naar meer smaakt.

Nog even afwachten tot de hele ep dropt, maar dat Jelle het gaat maken, staat alvast in de sterren geschreven.

Instagram / Spotify

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 april 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief