Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pink Noise – “Papa Belly”

Wie er precies schuilt achter het muzikale project is niet geweten, maar dat we het de komende maanden zeker nog in de gaten moeten houden, staat vast. Wat we wel weten is dat Pink Noise onderdeel is van het Franse collectief Kourtrajmé, dat in 1995 opgericht werd door verschillende creatieve hoofden. Inmiddels is Kourtajmé een van de meest innovatieve collectieven uit Europa en dat kunnen we ook zien in de nieuwe worp van Pink Noise.

“Papa Belly” is een eclectische technotrance song die ons helemaal weet te hypnotiseren door de euforische beats die je trommelvlies bereiken. Op vlak van tekst krijgen we enkel ‘Papa Belly’ te horen, maar op productioneel vlak krijgen we des te meer door de sterke opbouw. De bijhorende videoclip maakt het project pas volledig, want de clip uit handen van Kim Chapiron zorgt voor een spannende parallele wereld met 150 naakte individuen in de hoofdrol.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 april 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief