Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joy Crookes – “Anyone But Me”

Soms geraakt een carrière al van op hele jonge leeftijd van de grond. Bij Joy Crookes was dat bijvoorbeeld het geval. De zangeres is nog maar twintig jaar jong, maar heeft al een klein miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify bij elkaar gesprokkeld en wordt af en toe zelfs vergeleken met Amy Winehouse. Nu ze dit jaar – na twee ep’s – voor een debuutplaat gaat, is de druk al wat hoger. Zeker omdat ze in heel wat one’s to watch-lijstjes werd opgenomen begin dit jaar. Het is slechts een klein onderdeeltje van de mentale toestand van Joy, zo blijkt, want op “Anyone But Me” legt de jongedame haar ziel helemaal bloot.

Joy Crookes ging op jonge leeftijd al door verschillende donkere periodes, maar vond telkens haar uitweg in haar vrienden en vooral in muziek. Het is ook daarover dat “Anyone But Me” gaat. De jongedame was het beu om zichzelf te zijn en wijdde er een emotioneel nummer aan. ‘Love me or leave me and let me be lonely’, zingt Joy op een soulvolle manier. De muziek werd redelijk minimaal gehouden, met enkel een beat en een catchy baslijn. Het is vooral de stem die een belangrijke rol speelt op het nummer. Ze neemt je mee op een reis door het hoofd van de zangeres, maar is ook het belangrijkste instrument op de single. Joy Crookes legt haar ziel bloot en doet dat op een meer dan geslaagde manier. “Anyone But Me” blijft dankzij verschillende redenen hangen. De melodie is catchy en de boodschap laat een indruk achter; combineer die twee en je hebt waarschijnlijk een nieuw hitje te pakken.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 april 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief