Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Strokes – “Brooklyn Bridge to Chorus”

In deze moeilijke tijden lijkt er vrijdag toch een serieus lichtpuntje aan te komen, aangezien The Strokes voor het eerst in zeven jaar nog eens een nieuwe plaat de wereld instuurt. Julian Casablancas en de zijnen zijn al een tijdje aan het teasen naar nieuw materiaal en zeker de laatste single “Bad Decisions” maakte al duidelijk dat The New Abnormal een leuke plaat gaat worden. Als laatste voorproefje lossen de New Yorkers vandaag “Brooklyn Bridge to Chorus”. Een nummer dat perfect past op een zonnige dag als vandaag.

Op de vorige singles werd al duidelijk dat Casablancas zich al wat meer liet leiden door de synths en dat is vandaag niet anders. Een vrolijk deuntje neemt ons meteen mee op een leuke indietrip en Julians stem klinkt lekker mysterieus. Desondanks werd “Brooklyn Bridge to Chorus” een lekker zomers nummer door de catchy gitaren. In de refreinen stijgt de temperatuur nog wat meer, aangezien de stem de hoogte in gaat en ook de gitaren lekker catchy klinken. The Strokes lossen hiermee naar onze mening de beste single van de plaat; want hoewel ze vernieuwend klinken, blijft het toch nog altijd die goeie ouwe bende.

The New Abnormal verschijnt vrijdag, en als alles goed gaat, staat de band op vrijdag 3 juli op Rock Werchter. 

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 april 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief