Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Other Lives – “We Wait”

Vijf leden van de dynamische avant-garde band Kunek bleven over als het vijfkoppige collectief Other Lives. De Amerikaanse indie rock band ontstond in Stillwater, een stad in het landelijke Oklahoma. Ongetwijfeld heb je het vijftal al eens bezig gehoord. “Black Tables”, de eerste single van de band, werd gebruikt in de populaire televisieserie Grey’s Anatomy. “Lost Day” beet enkele maanden geleden de spits af van For Their Love, het nieuwe album van Other Lives, en werd als eerste uitgebracht. “We Wait” is na “Hey Hey I” de derde single van de nieuwe plaat.

De vrolijke en rustgevende gitaarklanken van “We Wait” zijn perfect voor je volgende roadtrip of als achtergrondmuziek bij een gezellig avondje rond het kampvuur. De lage stem van Jesse Tabish, de zanger van de indie rock band, wordt afgewisseld door een hogere samenzang, wat een sprookjesachtige sfeer creëert. Het is een song die je doet dromen over een zorgeloze toekomst, maar die door zijn tikkeltje melancholie toch aantoont dat ups en downs de normaalste zaak van de wereld zijn.

Op dinsdag 6 oktober kunnen we het vijftal gaan bewonderen in de Botanique in Brussel voor een avond vol alternatieve indie/folk rock. En dan vormen we ons eigen sprookje.

Artwork album:

 

For Their Love Tracklist:
01. Sound of Violence
02. Lost Day
03. Cops
04. All Eyes – For Their Love
05. Dead Language
06. Nites Out
07. We Wait
08. Hey Hey I
09. Who’s Gonna Love Us?
10. Sideways

Facebook

6 april 2020

About Author

Astrid Lekkerkerker


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief