Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single New Mystics – “Modern”

Bij de eerste worp van New Mystics hing er nog een mysterieuze sfeer rond de band. Nu met de opvolger en eerste single van de debuutplaat komen we meer te weten over het project. Het zou gaan om het solo-project van Josh Onstott, beter bekend als één derde van Other Lives. Met die band tourde hij al de wereld rond met bands zoals Radiohead, Bon Iver en The National. Nu probeert hij het solo omdat hij een ander leven wil leiden. Zijn nieuwste single “Modern” is alvast erg sterk.

De song begint heel uitgelaten met een fantastisch ensemble aan instrumenten. De klassieke songwriting dat er in zit, maakt het een unieke song. De opgewekte melodie gaat de volledige song door en een geniaal refrein maakt de song compleet. Kunstzinnig en boordevol gecompliceerde arrangementen, het is niet zoals Other Lives maar de manier waarop is wel gelijkaardig. Mooie muziek, New Mystics kan zeker even sterk worden als het hoofdproject.

Facebook / Twitter

7 februari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief