Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Noa Lee – “Your Song”

In deze onzekere tijden is het nieuwe muziek die ons doet leven, en tegen een nieuw nummer van Noa Lee zul je ons nooit nee horen zeggen. Het drietal heeft met amper vier singles al een enorm boeiend oeuvre opgebouwd, en is ook live een ontluikende kracht. In januari werden we nog getrakteerd op een eigenzinnige dansplaat in de vorm van “Dance”, waar vandaag met “Your Song” een vervolg aan wordt gebreid.

De sfeer van “Your Song” klinkt meteen vertrouwd; het nummer kiest voor een middenweg tussen de dansbare elektronica van “Dance” en de dromerige geluidswolk van “Surrender”. Het heeft de onmiddellijke impact van die nummers niet, maar weet in plaats daarvan als een sluimerend vuur langzaam onder onze huid te kruipen. De jazzinvloed is weer sterk aanwezig en oneven maatsoorten zwaaien de plak, maar we kunnen het alsnog niet laten om te bewegen. Het geheel is lieflijk, maar schuwt ook geen epiek; in de laatste minuut wordt er naar een wonderlijke climax toegewerkt, waarna we geneigd zijn om de repeatknop te blijven indrukken.

Hoewel we net iets meer onder de indruk waren van de vorige twee singles, weet Noa Lee ons ook met “Your Song” te imponeren. Dat belooft alweer voor de eerste ep van de groep, die we binnenkort kunnen verwachten.

6 april 2020

About Author

Lyra muziek is cool. • luisterlog: last.fm/user/lyramsr


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief