Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zed Yun Pavarotti – “Iles”

Zed Yun Pavarotti is zonder enige twijfel een van de grootste beloftes die de Franstalige hiphop momenteel te bieden heeft. Geboren werd de rapper in Saint-Etienne, maar zijn jeugd was allesbehalve makkelijk. In poëzie en Oasis vond hij zijn soelaas en kon hij zijn verleden van zich af schrijven. Met twee mixtapes in twee jaar tijd liet hij zijn enorm potentieel horen en dat is ook Caroline Frankrijk (onderdeel van Universal) niet ontgaan. Onder hun vleugels brengt de introverte artiest normaal gezien nog voor de zomer zijn debuutplaat uit.

Op zijn debuutplaat zal Zed Yun Pavarotti ook heel wat nieuwe sounds en vibes verwerken, zoveel kunnen we na enkele luisterbeurten van “Iles” afleiden. Samen met zijn beste vriend en producer Osha is hij muzikaal gegroeid en dat levert steeds beter werk op. “Iles” is iets meer uptempo en iets toegankelijker dan de nummers van op zijn mixtape, maar toch blijft Zed Yun Pavarotti zichzelf trouw. Ook inhoudelijk zit “Iles” sterk in elkaar met een goede verhaallijn en de nodige dosis melancholie. “Iles” is een cliffhanger die ons nu al in volle spanning doet uitkijken naar wat er van Zed Yun Pavarotti en Osha nog zal komen!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1423 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2020

Ondanks alle uitgestelde albums was ook het vreemde 2020 een releasemachine. De opgave om het bos door de bomen te blijven zien…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #24

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom dat het onmogelijk is om alles binnen de correcte tijdspanne van een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zed Yun Pavarotti - "Pro pirate"

Franse hiphop is in Brussel en Wallonië niet meer weg te denken uit de jongerencultuur. Daarom verbaast het ook niet dat er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.