Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zed Yun Pavarotti – “Iles”

Zed Yun Pavarotti is zonder enige twijfel een van de grootste beloftes die de Franstalige hiphop momenteel te bieden heeft. Geboren werd de rapper in Saint-Etienne, maar zijn jeugd was allesbehalve makkelijk. In poëzie en Oasis vond hij zijn soelaas en kon hij zijn verleden van zich af schrijven. Met twee mixtapes in twee jaar tijd liet hij zijn enorm potentieel horen en dat is ook Caroline Frankrijk (onderdeel van Universal) niet ontgaan. Onder hun vleugels brengt de introverte artiest normaal gezien nog voor de zomer zijn debuutplaat uit.

Op zijn debuutplaat zal Zed Yun Pavarotti ook heel wat nieuwe sounds en vibes verwerken, zoveel kunnen we na enkele luisterbeurten van “Iles” afleiden. Samen met zijn beste vriend en producer Osha is hij muzikaal gegroeid en dat levert steeds beter werk op. “Iles” is iets meer uptempo en iets toegankelijker dan de nummers van op zijn mixtape, maar toch blijft Zed Yun Pavarotti zichzelf trouw. Ook inhoudelijk zit “Iles” sterk in elkaar met een goede verhaallijn en de nodige dosis melancholie. “Iles” is een cliffhanger die ons nu al in volle spanning doet uitkijken naar wat er van Zed Yun Pavarotti en Osha nog zal komen!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2076 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zed Yun Pavarotti - "The Mouse Song"

In een ver vervlogen tijd was Zed Yun Pavarotti nog een Soundcloud-rapper, maar intussen is de Fransman volledig gemuteerd tot een indiehead….
LiveRecensies

Zed Yun Pavarotti @ Les Nuits Botanique (Orangerie): Waar een wil is, is een Zed

Weinig artiesten uit Frankrijk die in een paar jaar zo’n interessante ontwikkeling hebben doorgemaakt als Zed Yun Pavarotti. De artiest uit Saint-Etienne…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zed Yun Pavarotti - "Je suis Cendrillon"

Zed Yun Pavarotti heeft niet alleen een intrigerende artiestennaam, maar is tevens ook een van de grotere muzikale beloftes die Frankrijk momenteel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.