Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Al Moses – “He Truly is the Son of God”

© Yo Snaps

Ook in Wales weten ze hoe ze rock ‘n’ roll moeten maken. Het viertal Al Moses werd in 2015 opgericht en bouwde langzaam aan een aanzienlijke reputatie op. Hun gedeelde fascinatie voor The Jesus and Mary Chain bracht hen samen en is nog steeds een van de grootste inspiratiebronnen voor Al Moses. De twee frontmannnen Jack Vill en Daf Thomas vonden in Raychi Bryant en Pretty Vicuous-drummer Jarvis Morgan de twee laatste puzzelstukken voor hun band. Na opgepikt te worden door Spotify en lovende woorden van de gerenommeerde radiostem Huw Stephens, werkte Al Moses aan nieuwe nummers. De combinatie tussen jeugdig enthousiasme en ruige rock ‘n’ roll is ook op hun derde single “He Truly is the Son of God” te horen.

“He Truly is the Son of God” schreef de groep toen ze achttien waren en gaat over een generatie die de laatste echte rocksterren ziet uitsterven. Al Moses geeft vanaf de eerste seconden flink plankgas en laat de gitaaramp’s overuren draaien. Doordat het nummer zo goed als in een stuk is opgenomen, klinkt “He Truly is the Son of God” heel organisch en puur. Dat de band veel in kleine clubs en cafés heeft gespeeld, speelt in hun voordeel, want ze weten hierdoor perfect wat werkt en wat de mensen uit hun dak laat gaan.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1289 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van “Den Beir” (8 juni – 14 juni)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.