Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Toko Joyce – “Surf ‘N Turf”

Toko Joyce is een Belgische groep die een zorgeloos opkikkertje kan betekenen met hun luchtige, strakke klank met internationale allures. Ze brengen ‘indie-phunck for the people’ die iets wegheeft van iconen als Talking Heads en de funkmeesters van Vulfpeck. Ja, dan is het duidelijk, hé: dansschoenen aan, start een Skypeparty en gaan! Vandaag bracht Toko Joyce een nieuw singletje uit, waarop het allemaal wat gezapiger mag.

Single “Surf ‘N Turf” smaakt massaal veel zoeter dan hoe een doorsnee ‘surf and turf’ maaltijd geserveerd wordt, want het lijkt alsof we alle ananassen op het bijhorende artwork tezamen in ons smoelwerk geduwd krijgen. Overkill, vraag je? Integendeel! Toko Joyce neemt de gepaste hoeveelheid suiker – namelijk: veel – en vult dat aan met een lo-fi ondertoon om zo een uitermate verslavend nummer te creëren. De terugkerende samenzang doet je pas helemaal smelten en de sprankelende melodieën die daaronder geschoven worden laten het lieflijke van het geheel nog eens extra tot haar recht komen. Traagjes drijft “Surf ‘N Turf” voort, boordevol plezante details, een onnozele en dus ten zeerste gewaardeerde tekst en een heerlijk warme teneur. Toko Joyce neemt het allemaal niet te serieus en lijkt de gelukzaligheid zelve.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 maart 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief