Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mush – “Fear Index”

2020 moet wel het jaar worden voor Mush. Op 14 februari brachten ze hun eerste full length 3D Routine uit en nu al komt met “Fear Index” een nieuwe single uit die zal gebruikt worden voor hun nieuwe ep Great Artisanal Formats die enkel verkrijgbaar zal zijn op Record Store Day. Drukke tijden dus voor deze Engelse postpunkers.

Dat Mush niet op de achterste rij zou blijven staan met hun muziek, was al snel duidelijk. Na veel voorprogramma’s van o.a. Shame en Girl Band, is deze band klaar voor het grotere publiek. Deze single is wat aan de korte kant in vergelijking met vorige nummers, maar het is wel een heel aanstekelijke song geworden. Met een leuk baslijntje steekt het van wal en dat draagt grotendeels het nummer. Met de aanstekelijke stem van zanger Dan Hyndman is het een zeer verteerbaar nummer, dat onmiddellijk voor een vrolijke sfeer zorgt.

Het is een plaatje dat exclusief voor Record Store Day is opgenomen, maar deze ep Great Artisanal Formats zou pas in juni verkrijgbaar zijn. Een uitgestelde Records Store Day release dus…

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

31 maart 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief