Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Moon Taxi – “Hometown Heroes”

Na hun succesvolle album Let the Record Play zijn de jongens van Moon Taxi niet stil blijven zitten. Na wat geslaagd touren in 2018 lukte het de band zelfs om als openingsact te mogen spelen in de NFL Draft. Daarna doken ze opnieuw de studio in om een nieuw album getiteld Silver Dreams op te nemen. Daar is “Hometown Heroes” de leadsingle van. Het nummer geldt volgens frontman Trevor tegelijkertijd als ‘een nieuw begin en een geïdealiseerde terugblik, met als inspiratie het succesvolle bestaan van Moon Taxi en de langdurige vriendschap van de bandleden.’

Het nummer voelt van in het begin erg warm en vrolijk aan dankzij de zachte ukelele, gecombineerd met de stem van Trevor. Mede door de constante drumbeat en het achtergrondgeluid is het refrein erg catchy en hangt er een feelgood-vibe rond de single. Iets waar we enkel van kunnen genieten!

De releasedatum van Silver Dreams is nog onbekend, maar we kijken er alvast naar uit!

FacebookInstagramTwitterWebsite

28 maart 2020

About Author

Joren Vanhaverbeke


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief