Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SEBASTIAN PAUL – “BACK AND FORTH”

SEBASTIAN PAUL blijkt zijn overmatige hoofdlettergebruik zeker waard. De jonge popzanger flirt doorgaans met elektronica en duisternis; een gitzwarte mengelmoes die grote namen als Eilish spontaan naar de oppervlakte brengt. Hij heeft daarmee misschien wel een gouden formule beet, waarvan de zwaar slepende single “INDULGE” van verleden zomer alvast een opvallend sterk voorbeeld was. Met het kersverse “BACK AND FORTH” begint de zanger aan een nieuw hoofdstuk, en wij gokken dat zijn fanbase er zeker niet kleiner op zal worden.

“BACK AND FORTH” opent inderdaad een nieuwe genredeur voor SEBASTIAN PAUL. De lentezon krijgt een plaatsje in het geheel, dat daardoor dan ook fleuriger klinkt dan pakweg “INDULGE” of “ON SOME HIGH”. Aanvankelijk klinkt de song hierdoor nogal doorsnee poppy, maar eerder vroeg dan laat worden we getrakteerd op het element waar we voor gekomen waren en wat deze muzikant zo bijzonder maakt: hij neemt geen afstand van diepe beats en een intense klank, zonder zijn toegankelijkheid te verliezen. SEBASTIAN PAUL slorpt ons op in zijn hoekige gegeven en laat ons dan ook alle hoeken van zijn eigensoortige popkamer zien. Daar zit meer in!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SEBASTIAN PAUL - "IMPATIENT"

Pop die aanstekelijk klinkt en zo nu en dan ook de diepste elektronicakrochten verkent: dat het in de mode is, hoeven we…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SEBASTIAN PAUL - "INDULGE"

SEBASTIAN PAUL klinkt even intens als zijn naam eruitziet door die overdosis hoofdletters. Niet slecht, dus. Verleden jaar kwam zijn eerste ep…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.