Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SEBASTIAN PAUL – “INDULGE”

SEBASTIAN PAUL klinkt even intens als zijn naam eruitziet door die overdosis hoofdletters. Niet slecht, dus. Verleden jaar kwam zijn eerste ep Trojan Horse uit, en in tegenstelling tot het verloop van de mythe, bracht die ep enkel leuke verrassingen met zich mee. Zijn elektronica is strak en vernieuwend, zijn zang toegankelijk: SEBASTIAN PAUL heeft een gouden formule in handen. Nu is het enkel nog aan het grote publiek om dat te ontdekken.

Nieuwe single “INDULGE” is het eerste exemplaar van een nieuw project. De synths zijn weer kraterdiep en samen met de arrogant klinkende zang in de strofes zorgt dat voor een gitzwarte sfeer. Sprankeltjes hoop komen er dan toch door in het refrein, waarin ook het hitpotentieel van “INDULGE” tentoongesteld wordt. Het nummer is uniek, prikkelend en heeft instrumentals die direct de aandacht naar zich toe trekken en je mond doen openvallen. Draai dit nummer laat in de nacht tijdens het uitgaan en iedereen laat zich gegarandeerd gaan met de meest intrigerende dansmoves – en een onvermijdelijke opengevallen smoel. Eén ding is duidelijk: SEBASTIAN PAUL heeft het niet graag doorsnee.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief