Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer ft. Marcus Mumford – “Lay Your Head On Me”

Artiesten werken vaak samen; meestal doen ze dat met anderen waarmee een samenwerking voor de hand ligt doordat hun genres mooi aansluiten bij elkaar, maar er zijn ook collabs waarbij we onze wenkbrauwen eens gaan optrekken. Een voorbeeld daarvan is het nieuwste lied van Major Lazor. De drie dj’s werken namelijk samen met de zanger van Mumford & Sons, je weet wel, die bekende folkrockband. Beide groepen scoorden reeds verschillende hits en passeerden al verschillende keren door ons land, maar nooit hadden we eraan gedacht dat deze mogelijks zouden gaan samenwerken.

Zowel Major Lazer als Mumford & Sons hebben in het verleden al zomerhits afgeleverd en ook het nieuwe “Lay Your Head On Me” komt wellicht op die lijst te staan. De warme stem van Marcus Mumford wordt eerst ondersteund door zachte beats, maar daarna komt een kleine exotische drop zoals we die gewoon zijn van het dj trio. Veel folk komt er niet aan te pas, maar de backing vocals zorgen wel voor een extra dimensie. De charme die Mumford in zijn eigen muziek weet te leggen, is hier wat ver te zoeken, maar de samenwerking draait al minder vreemd uit dan we verwacht hadden.

Major Lazer brengt dit jaar een nieuw album uit. De datum waarop Lazerism zal worden uitgebracht is nog niet bekend.

Major Lazer: Facebook / Instagram / Website

Mumford & Sons: Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

27 maart 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief