Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Carlie Hanson – “Daze Inn”

De Amerikaanse zangeres Carlie Hanson is zowat de nieuwe Avril Lavigne, want net zoals het icoon uit de jaren tweeduizend mengt ze pop met punk en rock. Ondanks dat ze nog maar één ep heeft uitgebracht, trok Hanson al op tour met onder andere Yungblud en stond ze solo in de Witloofbar van de Botanique. Haar fanclub wordt dan ook met elke tour groter en heeft zijn piek nog lang niet bereikt.

“Daze Inn” is haar eerste single in zes maanden tijd en is veel minder ruig dan we van Hanson gewend zijn. Echt boeiend wordt het pas wanneer een gitaarriff de steeds terugkerende melodie versterkt en er eindelijk een nieuwe dimensie aan het nummer wordt gegeven. “Daze Inn” is verre van Carlie Hansons beste nummer, want de punch die haar zo uniek maakt, lijkt op “Daze Inn” even verdwenen.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

27 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief