Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single As I Lay Dying – “Destruction or Strength”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Na een gedwongen pauze van drie jaar, kwam in 2019 Shaped By Fire van As I Lay Dying uit. De Amerikanen uit San Diego moesten het een hele tijd zonder zanger Tim Lambesis stellen en focusten zich op Wovenwar, een band die volledig bestond uit de muzikanten van As I Lay Dying, maar met een andere zanger. Vandaag komt de groep met een nieuwe single genaamd “Destruction or Strength”.

De nieuwe single heeft alles wat As I Lay Dying al jaren doet: een verschroeiend tempo afgewisseld met beuken en sleuren, zowel stevige screams als clean vocals en af en toe een tikkeltje chaos. Het schreeuwen van Lambesis is een stuk gepolijster tegenover de begindagen, maar hij kan nog steeds behoorlijk tekeer gaan. Het nummer handelt over mentale problemen en het onder ogen komen van wat er binnenin jezelf allemaal gaande is. Er zitten zelfs een aantal knipogen in de tekst naar de reden waarom Lambesis zolang afwezig was.

Website / Facebook / Instagram / Twitter

27 maart 2020

About Author

Joren Cloet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief