Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fake Names – “Brick”

Fake Names is een nieuwe naam in de stal van Epitaph, maar de aparte leden zijn geen groentjes in de punkscene. Een korte opsomming van de leden zijn Dennis Lyxzén (Refused), Brian Baker (Minor Threat, Dag Nasty, Bad Religion), Michael Hampton (S.O.A., Embrace, One Last Wish) en Johnny Temple (Girls Against Boys, Soulside). Van een supergroep in de punkscene gesproken.

Fake Names is een hersenspinsel van Brian Baker en Michael Hampton dat tot leven kwam in 2016. Punkrock is wat Brian Baker al decennia lang maakt, en dat is nu niet anders. Er wordt hier op minder dan twee minuten een heerlijk potje punkrock geserveerd waar duidelijk de handtekening van Baker in zit. Maar toch is Lyxzéns stem zo herkenbaar dat je daar ook weer niet naast kan kijken. De stem maakt het allemaal iets hoekiger en minder vlot, maar dat maakt het ook wel iets spannender.

Punkrock van de oude(re) garde, maar dan wel hoe het allemaal had moeten klinken. Een leuke afwisseling voor vele liefhebbers en een terugblik naar hoe het volgens velen had moeten zijn.  Op 8 mei komt er een nieuw album uit via Epitaph en dat gaat ongetwijfeld in het verlengde liggen van wat er vandaag geserveerd wordt.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

26 maart 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief