Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Waxahatchee – “Can’t Do Much”

‘Tournee Minerale’ zorgt er jaarlijks voor dat heel veel mensen in februari vaarwel zeggen tegen alcohol en een maandje met een nuchtere lever leven, maar de Amerikaanse zangeres en schrijfster Katie Crutchfield besloot om het spraakwater voorgoed aan de kant te zetten. Deze stap lag aan de basis van haar vijfde album Saint Cloud, dat ze afgelopen zomer schreef en opnam.

“Can’t Do Much” is een lo-fi folknummer, waar ook heel wat americana invloeden in terug te vinden zijn. Heel origineel of baanbrekend klinkt het allemaal niet en zo slaat de verveling ondanks de dynamische instrumentatie toch door. Haar overtuigende stem maakt dan weer het een en ander goed, maar krijgt “Can’t Do Much” maar moeilijk over de eindmeet.

Waxahatchee brengt op vrijdag 27 maart haar album Saint Cloud uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief