Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Låpsley – “Speaking of the End”

Onze vreugde was groot toen Holly Lapsley Fletcher oftewel Låpsley in oktober eindelijk terugkeerde naar het muzikale toneel. Na een afwezigheid van drie jaar bracht de Britse zangeres een ep uit die de voorbode was voor haar tweede album. Haar debuutalbum Long Way Home was een echt succes en legt de lat hoog voor de moeilijke tweede.

“Speaking of the End” is na het sterke “Womxn” de tweede single van Through Water. Fletcher houdt het bescheiden op dit nummer door enkel haar stem en een piano in de strijd te gooien, maar een subtiele vocale productie zorgt nog voor de gekende Låpsleysound. “Speaking of the End” is subtiel en lichtjes eentonig, maar zal met zekerheid ook op Through Water een mooi plekje krijgen.

Låpsleys tweede album Through Water verschijnt op 20 maart via XL Recordings.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief