Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Westerman – “Think I’ll Stay”

Lang was het stil geworden rond Westerman, maar die maakte van de anonimiteit gebruik om in alle stilte aan zijn debuutplaat te werken. Your Hero is not Dead is nu eindelijk af en verschijnt op 5 juni via PIAS. Met een aantal sterke singles en een gesmaakte Ark ep speelde zich Westerman al gauw in de harten van heel wat alternatieve muziekliefhebbers. Nieuwe muziek betekent ook voor Westerman een drukke concertagenda, voorlopig zonder Belgische datum. Met “Think I’ll Stay” levert hij alvast de soundtrack voor de sombere dagen.

Lo-fi- en indiefolkharten zullen bij de nieuwe van Westerman spontaan weer sneller beginnen te slaan. Zijn eigenzinnige sound trekt hij op zijn debuutplaat gewoon door, maar dat er ruimte is voor een beetje experiment, hoor je op “Think I’ll Stay”. Het nummer is in het algemeen iets vlotter dan we van hem gewend zijn. De melancholische zang krijgt ons ook deze keer in de zevende hemel. De songstructuur is ook iets anders dan we tegenwoordig op de radio horen en toch is Westerman erin geslaagd om het zeer toegankelijk te houden. Your Hero is not Dead is een album om naar uit te kijken!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 maart 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief