Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rita Ora – “How to Be Lonely”

Rita Ora is een media-duizendppot, want er zijn maar weinig muziekformaten waar de Britse nog niet aan heeft meegewerkt. Zo zetelde ze al in de jury van X-Factor, The Voice en The Masked Singer in haar thuisland, waar ze dus vooral een schermgezicht geworden is. Toch is zangeres zijn nog steeds het hoofdberoep van Rita en legt ze daar na een korte pauze weer de focus op.

In 2018 bracht Rita voor het laatst een album uit, maar Phoenix was maar een matig succes ondanks enkele hits. Met “How To Be Lonely” hoopt ze weer een toppositie in de charts te behalen, want het nummer is geschreven door Lewis Capaldi. “How To Be Lonely” is een catchy, aanstekelijk popdeuntje, waar weinig verkeerd mee is, maar dat ook weinig experimenten kent. We kunnen dus al voorspellen dat dit een grote hit zal worden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief