Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Flume & Toro y Moi – “The Difference”

© Joyce Kim

Flume laat weer van zich horen, want er komen opnieuw spannende tijden aan voor de Australiër. Komende zomer viert hij al zijn muziek tot nu toe – aangevuld met nieuw materiaal – drie avonden op rij in het legendarische Red Rocks. Die aankondiging wordt vandaag gevierd met een nieuw nummer, samen met de Amerikaanse Toro y Moi, die tijdens die shows in Red Rocks overigens mee op het podium zal staan. Het wordt ongetwijfeld een groot feest, want in de Lotto Arena zagen wij al dat Flume zijn nieuwe nummers als “Let You Know” en “Friends” al moeiteloos in zijn show had verwerkt; en ook voor zijn nieuwste creatie zou dat geen probleem mogen zijn.

“The Difference” duurt slechts een goeie twee minuten, maar weet ons snel bij de keel te grijpen. Door drum and bassinvloeden ligt het tempo redelijk hoog en daar doen de harde beats van Flume nog eens een schepje bovenop. Dankzij Toro y Moi wisselt het nummer leuk af tussen zijn zachte stem en de hoekige klanken van de dj. De dromerige sfeer die dan nog eens doorheen de single hangt, maakt het helemaal compleet. Doe daar dan nog eens de sterk uitgewerkte video bij en een nieuw radiohitje lijkt een feit. Hopelijk zien we de twee komende zomer nog eens terug in België, want in Red Rocks lijkt het in elk geval een groot feest te gaan worden.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 maart 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief