Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flume & Toro y Moi – “The Difference”

© Joyce Kim

Flume laat weer van zich horen, want er komen opnieuw spannende tijden aan voor de Australiër. Komende zomer viert hij al zijn muziek tot nu toe – aangevuld met nieuw materiaal – drie avonden op rij in het legendarische Red Rocks. Die aankondiging wordt vandaag gevierd met een nieuw nummer, samen met de Amerikaanse Toro y Moi, die tijdens die shows in Red Rocks overigens mee op het podium zal staan. Het wordt ongetwijfeld een groot feest, want in de Lotto Arena zagen wij al dat Flume zijn nieuwe nummers als “Let You Know” en “Friends” al moeiteloos in zijn show had verwerkt; en ook voor zijn nieuwste creatie zou dat geen probleem mogen zijn.

“The Difference” duurt slechts een goeie twee minuten, maar weet ons snel bij de keel te grijpen. Door drum and bassinvloeden ligt het tempo redelijk hoog en daar doen de harde beats van Flume nog eens een schepje bovenop. Dankzij Toro y Moi wisselt het nummer leuk af tussen zijn zachte stem en de hoekige klanken van de dj. De dromerige sfeer die dan nog eens doorheen de single hangt, maakt het helemaal compleet. Doe daar dan nog eens de sterk uitgewerkte video bij en een nieuw radiohitje lijkt een feit. Hopelijk zien we de twee komende zomer nog eens terug in België, want in Red Rocks lijkt het in elk geval een groot feest te gaan worden.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1012 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Daya - The Difference (★★★): Maakt het verschil niet

Anderhalf miljard streams op Spotify en 1,7 miljard views op YouTube. Deze astronomische getallen wist Daya samen met The Chainsmokers en hun…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
AlbumsRecensies

MadeinTYO - Never Forgotten (★★★): Glimlach verzekerd

Malcolm Jamaal Davis is een man van vele omzwervingen. Hij werd geboren op het Amerikaanse eiland Hawaii, bracht zijn tienerjaren door in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.