Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Justin Timberlake & SZA – “The Other Side”

Justin Timberlake vierde in 2018 zijn terugkeer met zijn saaie album Land Of The Woods en beloofde toen snel met nieuwe muziek terug te komen. Die belofte kon hij niet waarmaken, want het duurde bijna twee jaar vooraleer we nieuw werk van de Amerikaanse superster kregen. Eerder dit jaar was hij al te horen op een nummer van Meek Mill, en ook deze keer is het geen single voor een nieuw album. Ter gelegenheid van de nieuwe Trolls film, waarvoor hij opnieuw een stem insprak, dropte hij vandaag een nummer met de Amerikaanse R&B-ster SZA.

“The Other Side” klinkt zoals veel nummers die we de laatste tijd op de radio te horen krijgen en haalt ook aardig wat invloeden uit de seventies en eighties. We krijgen een groovy baslijn, catchy drums en een iets te kille vocale productie. Justin Timberlake’s en SZA’s stem zijn te veel onder handen genomen door de autotune, waardoor het te produced overkomt en we spontaniteit missen. We zien “The Other Side” wel een hit worden, maar hoopten op meer creativiteit.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SZA - "The Anonymous Ones"

Het gaat de laatste tijd de goede kant op voor SZA. Recentelijk verscheen ze op het nummer “Kiss Me More” van Doja…
AlbumsRecensies

Doja Cat - Planet Her (★★★): Consistente ruimtereis

Toen Doja Cat in 2018 op het internet doorbrak, hadden we niet op een lange carrière durven hopen. Toch zijn we nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Doja Cat - "Kiss Me More" (feat. SZA)

Doja Cat brengt haar eerste single van het jaar, en “Kiss Me More” is tegelijkertijd haar eerste single sinds januari vorig jaar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.