Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Rock Herk kleurt Belgisch met eerste worp namen!

© CPU- Willem Devriendt

Pukkelpop is lang niet meer het enige grote festival in Limburg, want Rock Herk is na de heropstart de jaren uitgegroeid tot een vaste uitverkochte waarde. Elk jaar opnieuw weet het festival steeds vroeger het bordje uitverkocht op te hangen en ook dit jaar zal dat geen probleem zijn. Nog voor de eerste namen bekend werden gemaakt, gingen alle early bird-tickets in een mum van tijd de deur uit. Voor wie liever wat meer zekerheid heeft bij het kopen van zijn ticket, is er nu goed nieuws. Met onder meer Goose Non Stop en The Subs kan er in elk geval al stevig gedanst worden. Ook aan de gitaarliefhebbers is er zoals elk jaar gedacht, met onder andere Danko Jones, Black Box Revelation, Equal Idiots, Raketkanon en Peuk. Verder kan ook Noordkaap zijn reünie vieren op het festival en komt het fenomeen Willy Organ ook Rock Herk onveilig makenAl deze bands worden dan nog eens aangevuld met jonge wolven en veelbelovende bands, die je hieronder kan checken.

De tickets voor Rock Herk zijn nu in verkoop, meer info vind je op de website van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde

Vrijdag 17 juli: Author & Punisher – Beraadgeslagen – Bjeor – Black Box Revelation – Crooked Steps – Danko Jones – Godflesh – Goe Vur In Den Otto – Mister Critical – Noordkaap – Raveyards – The Radar Station – The Subs – Up To Eleven

Zaterdag 18 juli: Equal Idiots – Goose Non Stop – Hoffman – Mister Critical – Newmoon – Peuk – Raketkanon – Susibrino – Up To Eleven – Willy Organ

6 maart 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief