Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hotel Lux – “Eddies Gaff”

© Rhi Harper

Op de laatste dag van hun eerste eigen Britse tour lost Hotel Lux een nieuwe single van hun aankomende ep. Het vijftal verhuisde onlangs van Portsmouth naar Londen om de volgende stappen te kunnen zetten in hun muzikale carrière. De groep schopte het onlangs tot de soundtrack van de populaire serie Peaky Blinders en dat leverde hen heel wat nieuwe fans op. De vooruitzichten zijn mooi, want op 24 april brengt Hotel Lux hun nieuwe ep Barstool Preaching uit. Hieruit losten ze het splinternieuwe “Eddie’s Gaff”, een nummer dat gaat over hun eerste maanden in Londen.

“Eddie’s Gaff” is een opvallend fris en luchtig nummer en een leuke kennismaking met de band voor iedereen die nog nooit van hen gehoord had. Bij momenten doen ze ons denken aan The Libertines, maar dan wel met de nodige authenticiteit. De gitaarriedel in het begin blijft hangen en bepaalt ook in de rest de song de toon. Het contrast met de donkere stem van frontman Lewis Duffin werkt wonderwel. “Eddie’s Gaff” is een nummer dat voor Hotel Lux wel eens de deur naar de doorbraak zou kunnen openen!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1926 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

Leffingeleuren 2023 (Festivaldag 3): Het einde van de festivalzomer 2023

De laatste dag van Leffingeleuren begon onder grijze wolken, maar uiteindelijk kwam de zon erdoor waardoor iedereen toch met een grote glimlach…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hotel Lux - "Vice"

Het stof is nog niet eens op het debuutalbum Hands Across the Creek gaan liggen of daar is Hotel Lux al terug met…
InstagramLiveRecensies

Hotel Lux @ Trix (Café): Fish and chips als ontbijt

Vernoemd naar een communistisch hotel waar heel wat buitenlandse communisten onderdak vonden in ballingschap, om uiteindelijk toch gezuiverd te worden door Stalin….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.