Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Bazart, Zwangere Guy en meer vervolledigen line-up Werchter Boutique 2020!

© CPU – Matthias Engels

Het is gebeurd, de line-up van Werchter Boutique is sinds vandaag helemaal rond. Naast headliners Taylor Swift, Ellie Goulding en 5 Seconds Of Summer komen nu ook Bazart, Brihang, Zwangere Guy en Loïc Nottet naar het festivalpark in Werchter. De popliefhebbers komen deze zomer op zaterdag 20 juni helemaal naar hun trekken, al past Zwangere Guy in onze ogen niet helemaal binnen de programmatie. Naast de volledige line-up, maakte het festival ook meteen zijn timetable bekend.

Meer info en tickets zijn verkrijgbaar via de site.

4 maart 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief