Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Greg Puciato – “Fire for Water”

Greg Puciato is de voormalige brulboei van Dillinger Escape Plan en stond daar met zijn imposante verschijning en briljante stembereik een fantastische job te doen. Aangezien elk einde een nieuw begin is, heeft Greg niet stilgezeten en bracht hij onder andere releases uit met Killer Be Killed an Black Queen. Maar nu heeft hij dus ook zijn eigen soloproject met Chris Pennie, ex-drummer van Dillinger Escape Plan, die hem komt vergezellen.

Greg Puciato gaf mee vorm aan Dillinger Escape Plan en was vocaal gezien een ijzersterk onderdeel van het geheel. Na de split bracht hij zowel metal als industrial uit, maar slaagt er nu in om solo zijn twee geliefde metalgenres te combineren. Industrial elementen zijn er zeker aanwezig, maar de hoofdbrok blijft stevige metal die overtuigend wordt gebracht. Soms is de muziek trager en ingehouden, maar soms is het snel en furieus. In combinatie met de donkere sound is dit een erg leuk nummer geworden.

“Fire for Water” laat ons enkel maar hopen op meer en daar zullen we toch niet zo lang op moeten wachten. Het nieuwe album, Creator of God, komt deze zomer uit via Federal Prisoner. Greg vond het eigenlijk tijd om nummers te schrijven voor Black Queen, maar het is dus iets anders geworden. Wij zijn erg benieuwd naar een vervolg.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wiegedood - "Nuages"

In het rijtje ‘bands die je maar beter niet op familiefeesten ter sprake brengt’ staat Wiegedood wellicht ergens bovenaan. De muziek moet…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Alcatraz verwelkomt Cannibal Corpse, Satyricon en meer!

Hoewel Alcatraz festival 2021 slechts een goeie twee maanden voorbij is, verwennen ze ons nu al met de eerste namen voor hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BEAR - "Serpents in the Rabbit Hole"

Het is een mooie gedachte om te denken alles van een band gehoord te hebben, om dan door een nieuw nummer toch…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.