Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Chibi Ichigo – “Bloei”

© CPU – Nathan Dobbelaere

In september organiseerden we ons allereerste Dansende Beren Showcasefestival en was Chibi Ichigo een van de acts die je er kon leren kennen. Haar eerste ep Legenda kon al op aardig wat respons rekenen en was een sterke eerste voorstelling van de 21-jarige. Nadat ze in 2019 haar eerste, belangrijke kilometers liep, komt ze in 2020 met een nieuw facet opdraven. Vanaf heden schuilt ze zich niet meer achter Russische teksten, maar geeft ze zich bloot in het Nederlands. In juni verschijnt haar eerste Nederlandstalige project, maar vandaag kunnen we alvast kennismaken met de eerste worp.

Op “Bloei” bloeit Chibi open en speelt ze met taal en spreekwoorden, zoals haar goede vriend Zwangere Guy het bijvoorbeeld ook doet. De dromerigheid van de single past goed bij de teksten van het jonge talent, waarin ze het heeft over het gevoel van bloeien en opbloeien. De productie lag in handen van Remi De Roeck, die zich de afgelopen maanden steeds meer in de kijker wist te spelen en met Chibi Ichigo’s nieuwe single wederom een zeer sterk nummer aan zijn lijst van verwezenlijkingen kan toevoegen.

Weldra gaat Chibi Ichigo samen met MEYY en IKRAAAN op tour langs de Brusselse Beursschouwburg (26/03), Het Depot in Leuven (02/03), de gloednieuwe OLTClub in Antwerpen (27/03) en de Charlatan in Gent (12/03). Een must-see!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1488 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Chibi Ichigo @ Ancienne Belgique (AB Club): Kleine aardbei, grote diamant

Je merkte het misschien al toen je de afgelopen weken door de plaatselijke supermarkt kuierde: het aardbeienseizoen kent tegenwoordig zijn piek. De…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Foals, Intergalactic Lovers, Mitski en meer vervoegen line-up van Rock Werchter Encore 2022!

Rock Werchter beloofde een encore en die krijgen we ook op 26 juni. Het eenmalige eendagsfestival op de heilige Werchter weide kondigde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chibi Ichigo - "GRACHT" (feat. Jan Paternoster)

De kleine aardbei slaat weer toe! Chibi Ichigo lijkt zich stilletjes aan te ontpoppen tot een van dé artiesten van 2022, en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.