Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Best Kept Secret vult aan met o.a. Mura Masa, Khruangbin en DJ Shadow

© CPU – Nathan Dobbelaere

Eind januari werd een heuse lading namen gelost voor Best Kept Secret Festival, waarmee de line-up een mooie vorm kreeg, maar het lijkt erop dat die nog mooier kan worden. Komen erbij: onder meer Mura Masa, Octavian, Khruangbin, The Homesick, DJ Shadow, Pip Blom, Barney Artist, Courtney Marie Andrews, DJ Shadow, Ela Minus, Hamilton Leithauser, Hunee, Irreversible Entanglements, MICH, S10 en Waltzburg. Als er nog nieuwe namen zijn, kom je te weten via deze podcast, maar we gokken ze allemaal te hebben. Als we er zelf helemaal door zijn, vullen we deze post ook aan met alle nieuwe namen. Headliners op Best Kept Secret zijn The Strokes, The National (plays High Violet) en Massive Attack. Tickets zijn reeds te koop op hun site.

Eerder aangekondigd:

100 gecs – Amyl and The Sniffers  Automatic – The Avalanches – BADBADNOTGOOD – Barker (live) – Beach Bunny – Belle & Sebastian – Black Country, New Road – black midi – The Black Lips – Catfish and the Bottlemen – COUCOU CHLOE – DIIV – DJ Assault – DJ Fett Burger – DJ Python – Donna Missal – Dope Lemon – Easy Life – FAKA – FAUZIA – Fontaines D.C. – GHUM – Giant Rooks – Girl Band – Girl Ray – *Jarvis Cocker* presents JARV IS… – Jessica Pratt – Josey Rebelle – Los Bitchos – Maggie Rogers – Marika Hackman – Massive Attack  – Meetsysteem – Metronomy – The Milk Carton Kids – Mina & Bryte – minimal violence – The National – Objekt x Ezra Miller (live) – OM – @박혜진 park hye jin – Pottery – Roi Perez – Rolling Blackouts Coastal Fever – Sampa The Great – SHEER MAG – Simo Cell – Soccer Mommy – Sorry – The Strokes – Squid – Surfbort – Tinariwen – Tropical Fuck Storm – Violet – Weyes Blood – Yellow Days – YĪN YĪN

27 februari 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief