Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single LPX – “New Mood”

© Remy Lagrange

Als artiesten een nieuw tijdperk aankondigen, weet je meteen ook dat er een nieuw album volgt en dat is blijkbaar ook bij LPX het geval. Lizzy Plapinger ken je misschien nog als frontvrouw van de Amerikaanse indie-pop band MS MR, dat sinds 2017 even op hold staat. Verder is Plapinger ook mede-oprichtster van Neon Gold Records, een boutique-label dat o.a. Ellie Goulding, Charli XCX en Tove Lo op de kaart zette. Met haar soloproject LPX jaagt ze sinds 2017 dezelfde triomfen achterna met tot nu toe nog maar matig succes.

“New Mood” staat voor Lizzy ook echt voor een nieuwe start, want aan ambities geen gebrek bij de New Yorkse zangeres. Op Spotify beschrijft ze haar muziek al als ‘too pop for rock and too rock for pop’, maar die beschrijving past niet bij haar nieuwe single. Daarop maakt ze een duidelijk statement door punk te laten samensmelten met popelementen, wat uiteraard voor een opvallend resultaat zorgt. Benieuwd of we op haar solodebuut gelijkaardigs kunnen verwachten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief