Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LPX – “Give Up The Ghost”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LPX – “Give Up The Ghost”

Lizzy Plapinger is op het eerste gezicht een onbekende voor velen, maar dat is ze eigenlijk allesbehalve. Met haar band MS MR brak de in London opgegroeide Plapinger door en stond ze overal ter wereld op het podium. Nadat de groep na zes jaar in 2017 een pauze aankondigde, ontwikkelde Lizzy haar visie als solo artiest en niet veel later was LPX geboren. Het eerste solowerk liet niet lang na de aankondiging op zich wachten en een jaar later al verscheen een goede ep.

“Give Up The Gost” volgt op een hele reeks singles en is tevens LPX eerste worp sinds enkele maanden. De stem die MS MR sierde, ontpopt zich ook in het solowerk als leidraad doorheen een fulminante mix van electro, pop en indierock. Gitaren en drums zorgen voor de nodige schwung, waarmee het nummer bijna vijf minuten interessant blijft en geen steken laat vallen. LPX klinkt nog steeds naar MS MR en dat kan misschien de sleutel tot haar solo succes zijn. Momenteel tourt Plapinger met MØ door de VS en komt ze hopelijk binnenkort ook eens naar België.

 

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LPX - "New Mood"

Als artiesten een nieuw tijdperk aankondigen, weet je meteen ook dat er een nieuw album volgt en dat is blijkbaar ook bij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LPX - "Tremble"

Vraag je je ooit af wat er met indiepopduo MS MR is gebeurd? Wel, Lizzy Plapinger en Max Hershenow kondigden begin dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.