Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Velvet Negroni – “Bagette”

R&B wordt vaak als een ééntonige en zichzelf herhalend muziekgenre gezien, maar de insteek van Velvet Negroni is zo vernieuwend, dat we het imago van R&B stilaan kunnen herzien. Jeremy Nutzman is misschien nog niet de grootste ster binnen de scene, maar toch kan hij Kanye West en Bon Iver tot zijn fans rekenen. Met al twee albums op de teller, is Nutzman allesbehalve een nieuwkomer, maar weet hij wel al welke richting hij op wil.

“Bagette” is opnieuw een track geworden waarop Velvet Negroni experimenteert. Het woord experimenteren wordt vaak verkeerdelijk gelinkt aan futuristisch of over-the-top-productie, maar dat is bij “Bagette” niet het geval. We krijgen wederom een zeer smooth nummer, dat de creativiteit van de Amerikaanse artiest ondermijnt en er voor zorgt dat we hem in de toekomst nog iets nauwlettender in de gaten zullen houden. Hoe meer je het nummer beluistert, hoe beter het zelfs wordt.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief